Breaking News
Loading...
Sunday, 15 September 2013

Senarai Karnival Kerjaya Terkini September 2013 - [CLOSED]

Berikut adalah senarai karnival kerjaya/job fair/career fair terkini yang akan dijalankan pada bulan September 2013. Bagi mereka yang sedang mencari kerja, jangan lepaskan peluang anda untuk menghadiri temuduga terbuka yang terdapat di tempat-tempat yang dinyatakan di bawah. Rebutlah peluang yang ditawarkan ini dan peluang yang diberikan bermula darilepasan SPM hingga ke peringkat tertinggi termasuk yang mempunyai pengalaman bekerja.



Senarai Karnival Kerjaya September 2013

1. Temuduga Terbuka Anjuran Pejabat Tenaga Kerja Kuala Kangsar 
Tarikh : 23 – 24 September 2013 ( Isnin & Selasa )
Masa : 8.30 pagi - 4.30 petang 
Tempat : Pejabat Tenaga Kerja Kuala Kangsar, Aras 4, Wisma TNB, Jln Sultan Iskandar Shah , Kuala Kangsar Perak 
Telefon : 05-776 3255 / 773 2103
WESTERN DIGITAL (M) SB,PJ SELANGOR 
Operator Pengeluaran ( 50 )

=====================================================

2. Mini Job Fair Anjuran Institusi Latihan Perindustrian(ILP) Bersama Pusat JobsMalaysia Kelana Jaya 
Tarikh : 26 September 2013 ( Khamis ) 
Tempat : Dewan Besar ILP Kuala Langat, Selangor
Tel : 03- 7873 5100 / 101
Masa : 9 pagi - 4.30 petang
Pelbagai Jawatan Ditawarkan

Aktiviti :
1) Temuduga Terbuka
2) Pameran & Gerai
3) Ceramah Kerjaya
4) Pelbagai aktiviti menarik

Sila bawa :-
1) Sijil akademik(salinan & asal)
2) Resume (Beberapa salinan)
3) Berpakaian kemas

=====================================================

3. Program Temuduga Terbuka Sempena Karnival Dan Ekspo Kemahiran Kebangsaan 2013
Tarikh : 26 – 29 September 2013 (Khamis-Ahad)
Masa : 10.00 Pagi - 6.00 ptg
Tempat : Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

Aktiviti:
1. Temuduga Terbuka
2. Klinik Kerjaya
3. Pendaftaran online JobsMalaysia
4. Pameran Kerjaya

Keterangan lanjut hubungi:-
Pusat JobsMaslaysia(JMC) Cyberjaya
Tel : 03-8320 2713

=====================================================

4. BN Youth Job Fair 2013 
Tarikh :27-29 September 2013
Tempat : Dewan Tun Razak 1, PWTC
Masa : 10 pg -6 ptg

=====================================================

5. Karnival Kerjaya Pelabuhan Anjuran JobsMalaysia Pelabuhan Klang 
Tarikh : 28 September 2013 ( Sabtu ) 
Tempat : Pejabat Tenaga Kerja Pelabuhan Klang, Persiaran Raja Muda Musa, P Klang ,Selangor
Telefon : 03- 3165 6555
Masa : 9 pagi - 4 petang
Aktiviti : Peluang Pekerjaan di Northport & Westport

=====================================================

6. Program Night Career Fair Anjuran Jabatan Tenaga Kerja Perak 
Tarikh : 28 September 2013 ( Sabtu ) 
Tempat : D'Polo Cafe , Taman Rekreasi Sultan Abdul Aziz, Ipoh Perak
Masa : 2 petang – 11 malam

=====================================================

7. Karnival Kerjaya Azam Kerja 1Malaysia Anjuran Pejabat Tenaga Kerja Georgetown dengan kerjasama Belia 4B Pulau Pinang
Tarikh : 29 September 2013 (Ahad)
Masa : 9.00 pagi &ndash 4.00 ptg
Tempat : One Precinct Bayan Baru, Pulau Pinag
(Belakang Sunshine Bayan Baru)
Penyertaan Majikan : 30 syarikat

Aktiviti:
1. Temuduga Terbuka
2. Klinik Kerjaya

Keterangan lanjut hubungi:-
Pejabat Tenaga Kerja Georgetown, Pulau Pinang
Tel : 04-261 3324/04-263 2087


*** Update dari masa ke semasa (Last Update 23/9/13)

Lihat Senarai Karnival Kerjaya Oktober 2013 DI SINI



8 comments:

  1. Belum pasti, kalau ada admin update k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. blh nk tnye.yg xde pngalmn kje die pndg x? pnglmn sy interview bnyk job sblm ni.ble dpt tau sy xprnh bkrja sbb bru abis study,diorg xmoh. skrg ni sy kje part time niaga je cm tu. sy mmg ngah cri kje ttp.

      Delete
  2. Untuk jawatan kosong jururawat ade tak?

    ReplyDelete
  3. Biasa kalau ada pun, jawatan biasa2 jer..swasta yg banyak join..

    ReplyDelete
  4. Camni..yg pertama semua nie tletak pada rezeki Allah.. So sblum intvw ke apa, doa dulu pnting, mtk majikan dbkan hati utk terima kita bkerja. Tak dnafikan, ada majikan nak pkrja yg ad pglaman, sbb sng krja diorg nti, tp jgn lupa, ada juga majikan yg takde hal pun xde pglaman. Kwn2 fresh gradt rmi jer dpt keje. Jangan riso lah.. insyaALLAH ada rezeki utk awak tu..

    ReplyDelete
  5. untuk degree engineering ada majikan yang terlibat tak untuk job fair di pulau pinang?

    ReplyDelete

INFORMASI VIA EMAIL

Masukkan Email Untuk Mendapatkan Informasi Percuma Terus Ke Email Anda:

Delivered by FeedBurner

Semak Email Untuk Pengesahan

 
Lihat Bawah